click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Qendresa Resort, Brezovice

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Qendresa Resort

Gjendet në njërën nga pjesët më të bukura malore të Kosovës – Brezovicë.

Vilat gjenden në një oazë me bukuri të veçanta natyrore, në rreze të diellit, pranë lumit, të mbuluar me gjelbrim dhe hije të lisave shumëvjeçar dhe në një lartësi mbidetare prej 1200 metrash.

Qasja në lagje është shumë e lehtë, ngase gjindet pranë rrugës kryesore, e cila mirëmbahet nga autoritetet komunale, andaj vilat mund të shfrytëzohen në çdo stinë të vitit dhe në çfarëdo kushtesh atmosferike.

Vetëm 10 minuta larg shtigjeve të skijimit.

Vilat kanë: – Rreth 3 e më tepër ari truall
– Furnizim 24 orësh me ujë nga ujësjellësi
– Energji elektrike
– Trotuare në dy anët e rrugës

Tipet dhe madhësitë e vilave:
– Tipi A1 – 125.50m2
– Tipi A2 – 145.30m2
– Tipi A3 – 160.00m2

Vilat i përkasin arkitekturës moderne dhe janë ndërtuar sipas standarteve të avancuara të sigurisë dhe cilësisë, të përshtatshme për një ambient malor.

Identifikimi i pronës (ID): 2574
24 orë ujë
Banjo me dritare
Banjo me dush kabinë
Garazha
Dritare deri në dysheme
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Oxhak
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Roje të objektit
Kuti postare

Na kontaktoni

Compare properties

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank