click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi Urban Living, lagja Mat 1

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Përshkrimi

 • Objekti i futur në mes dy rrugëve të Bllokut Urbanistik C-17 (evitimi i kaosit Urban)
 • Sipërfaqja e ngastrës ndërtimore 42ari
 • 70% e ngastrës hapsirë e lirë dhe gjelbrim, 30% e ndërtuar
 • LLogaritjet statike dhe ndërtimi i strukturës sipas EUROCODE
 • Shkalla seizmike IX shkallë të Richterit
 • Oborri i mbrendshëm-si park me hapsira gjelbëruese dhe lodra për fëmijë
 • Apartamente exclusive dhe funksionale nga 45m² – 120m²
  Vendparkime të jashtme dhe dy nivele garazhim nëntokësor
  Izolomet termike dhe akustike sipas normave DIN
 • Ashensor gjerman me kartela hyrëse
 • Laminat 12mm gjerman
 • Dritare PVC me roletne dhe veti të mira izoluese
 • Dyert e hyrjes të blinduara
 • Dyert e dhomave nga furniri masiv i drurit me dizajn unik
 • Paisje kabllore, internet, TV, telefon
 • Furnizim 24 orë me ujë
 • Furnizim emergjent me rrymë
 • Videomonitorim 24 orë të kompleksit
 • Menaxhim dhe mirëmbajtje të përhershme të kompleksit
Identifikimi i pronës (ID): 2172
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Dritare deri në dysheme
Derë të hyrjes të blinduar
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kuti postare

Na kontaktoni

Compare properties

 • Kalkulatori i kredisë

  ©Powered by Raiffeisen Bank