click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi Urban Living 2, Prishtinë

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

URBAN LIVING 2, si vazhdimësi e URBAN LIVING, është dëshmia perfekte se Mark-ing, me zgjidhjet më të mira urbane, arkitekturën e sofistikuar, realizimin teknik „know how“, menaxhimin profesional gjatë ndërtimit, dhe kujdesin e veqantë ndaj klientëve, menaxhimin e kompleksit pas ndërtimit, krijon tjetër dimension në ndërtimin e banimit kolektiv në Prishtinë.
URBAN LIVING 2 me tri Lamela, në një hapsirë rreth 60 ari, një minutë ecje nga rruga B, i vendosur në frontet e tri rrugëve urbane, me oborrin e mbrendshën që krijon një ambient atraktiv për banim kualitativ për familjet tuaja.
– fëmijët tuaj do të luajnë lirshëm në oborrin e objektit, pa u rrezikuar nga automjetet
– secili bllok i banimit ka dy hyrje, njëra për hendikep
– garazhim nëntokësorë
– vendparkime të jashtme
– hapsira gjelbëruese
– hapsira atraktive për afarizëm
– banesa të madhësive nga 49,60m² – 132,40²
– ngrohje qendrore nga termokos
– izolime akustike dhe termike sipas normave DIN
– instalime për TV, internet, telefoni, me fibra qelqi etj…

Identifikimi i pronës (ID): 2827
24 orë ujë
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me dush kabinë
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Dritare deri në dysheme
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Ngrohje kolektive
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kuti postare

Na kontaktoni

Compare properties

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank