click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi Tregtia Blloku A11, MAT 1

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Pershkrimi

Kompleksi Tregtia Blloku A11 ne lagjen Mati 1 posedon mbi 600 banesa moderne duke filluar që nga 50m², deri 125m²,Kompleksi shtrihet në një pozitë shumë të bukur ku ka pamje perfekte, rreth së cilës kalojnë rrugët të cilat e lidhin me qendren e qytetit sidhe me unazat. Në kuadër të kompleksit do të jenë dhe parkingjet zonat e gjelbrimit, kopështet për fëmijë, qendra tregtare , qendra sportive.

Kompleksi A11 ka një infrastrukturë shumë moderne dhe përmbanë një banim shumë komod.

NTN Tregtia Klientëve të vetë ju ofron shitjen e banesave me kredi për 10 vite pa KAMATË, 30% paguhet në momentin e kontraktimit ndërsa 70% ndahet në këste mujore me 31 dhjetor 2021.

Çmimi neto për m² Kati I, II, III, IV, V 800€ dhe Kati VI, VII, VIII, IX 750€

Identifikimi i pronës (ID): 1946
24 orë ujë
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Oxhak
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kuti postare
Banesa tridhomeshe 87 m2
Madhësia: 87 M2
Dhomat: 3
Banjot: 2
Banesa tridhomeshe 87 m2
Banesa tridhomeshe 67 m2
Madhësia: 67 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 67 m2
Banesa tridhomeshe 80 m2
Madhësia: 80 M2
Dhomat: 3
Banjot: 2
Banesa tridhomeshe 80 m2
Banesa dydhomeshe 48 m2
Madhësia: 48 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
Banesa dydhomeshe 48 m2
Banesa dydhomeshe 62 m2
Madhësia: 62 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
Banesa dydhomeshe 62 m2
Banesa tridhomeshe 82 m2
Madhësia: 82 M2
Dhomat: 3
Banjot: 2
Banesa tridhomeshe 82 m2
Banesa dydhomeshe 60 m2
Madhësia: 60 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
Banesa dydhomeshe 60 m2
Banesa katerdhomeshe 131 m2
Madhësia: 131 M2
Dhomat: 4
Banjot: 3
Banesa katerdhomeshe 131 m2
Banesa tridhomeshe 74 m2
Madhësia: 74 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 74 m2
Banesa tridhomeshe 72 m2
Madhësia: 72 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 72 m2
Banesa tridhomeshe 70 m2
Madhësia: 70 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 70 m2
Banesa tridhomeshe 83.5 m2
Madhësia: 83.5 M2
Dhomat: 3
Banjot: 2
Banesa tridhomeshe 83.5 m2

Na kontaktoni

Compare properties

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank