click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi SIMZIR, Mati 1 Prishtinë

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Përshkrimi i projektit

Kompleksi banesor SIMZIR ka gjithsej 7 kate e gjysmë banimi, gjysmë kati afarizëm dhe 2 kate e gjysmë garazhe. Ka një kulm me dy nivele që mundëson një pamje unike.

Hapësira rreth ndërtesës është e planifikuar dhe e shfrytëzuar maksimalisht duke ofruar këndin e lojërave për fëmijë, hapësirën për parking të biçikletave, këndin për vendosjen e kontenjerëve për mbeturina, shtigjet e shtruara  për këmbësorë si dhe parkun me gjelbërim dhe ulëset për vendpushim.

Ndërtesa është e orientuar në jug-lindje gjë që mundëson ndriçim optimal dhe depërtim të diellit në  banesa. Dritaret e mëdha lëvizese në vendqëndrimet ditore, të kombinuara idealisht me brendësinë e dhomave dhe pamjen e jashtme e bëjnë ndërtesën më karakteristike.

Ndertimi dhe Pranimi i Nderteses behet sipas rregullave Gjermane (VOB). Ndertimi behet kryesisht me materiale te cilesis se larte nga Gjermania.

Ndërtimi total i ka 83 banesa të ndara në dy hyrje, me dy ashensorë për 8 persona për secilën hyrje, si dhe shkallë të përbashkëta, iu mundëson banorëve kalimin nga vendparkingu në dy bodrumet direkt në çdo kat.

 

Banesat do  të përmbajnë:

 • Dyer të hyrjeve të blinduara;
 • Dyer të dhomave të cilësisë së lartë;
 • Parket  bungu  të klasit të pare;
 • Dritare të hapura deri në dysheme;
 • Banjo me sanitari më bashkëkohore;
 • Ngrohje individuale  të siguruara edhe kalldajat nga kompania;
 • Internet dhe Tv -cable me mundësi zgjedhje nga kompanite vendore;
 • Mure akustike dhe termike të cilat ruajnë ambientin intim familjar dhe fqinjësinë e mirë.
 • Në çmim të banesës është përfshirë edhe kondicioneri për ftohje

Rruga: Për të arritur deri  tek objekti, ju mund të zgjedhni disa rrugë, pasi sipas planit rregullues të planifikuar nga Komuna e Prishtinës, ndërtesa SIMZIR ndodhet në udhëkryqin apo më mirë të themi buzë rreth -rrotullimit  që lidh rrugët:

rrugën ekzistuese Muharrem Fejza prej rrethit të EULEX-it, rrugën tani më të  perfunduar Enver Maloku,  si dhe rrugen G  dhe P,  të planifikuara.
Pozita strategjike, adaptimi dhe planifikimi i ndërtimit iu mundëson banorëve një vendbanim të ri dhe harmonik.

Prej rrethit të Eulex- it  vazhdon deri në përfundimin e lagjes së Spitalit në rrugën ekzistuese “Muharrem Fejza”, para fillimit të  Matiçanit kthehesh në të majtë dhe në lartësi pas 120 metrash do të ndodheni përballë  ndërtesës SIMZIR.

Shkolla fillore “Pavarësia“ gjendet jo më larg se 700 metra nga objekti. Po ashtu në largësi të njejtë  sipas planit rregullues është planifikuar edhe një shkollë fillore e re si dhe kopshti për fëmijë.

Identifikimi i pronës (ID): 1626
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me dush kabinë
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Dritare deri në dysheme
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kuti postare
Banesa -J-P- 71.33 m²
Madhësia: 71.33 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
Banesa -J-P- 71.33 m²
Qëndrimin ditor me kuzhinë dhe trapezari = 33.84m² 1 dhomë fjetjeje = 11.02m² 1 banjo dhe koridori
Banesa -V- 44.71m²
Madhësia: 44.71 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
Banesa -V- 44.71m²
Qëndrimin ditor me kuzhinë dhe trapezari = 16.99m² 1 dhomë fjetjeje = 11.32m² 1 banjo dhe koridori
Banesa -J- 94.05m²
Madhësia: 94.05 M2
Dhomat: 3
Banjot: 2
Banesa -J- 94.05m²
Qëndrimin ditor me kuzhinë dhe trapezari = 33.33m² 1 dhomë fjetjeje = 13.08m² 1 dhomë fjetjeje = 13.05m² 2 banjo dhe koridori
Banesa -J- 52.27m²
Madhësia: 52.27 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
 Banesa -J- 52.27m²
Qëndrimin ditor me kuzhinë dhe trapezari = 21.32m² 1 dhomë fjetjeje = 11.32m² 1 banjo dhe koridori
Banesa -V-L- 82.95 m²
Madhësia: 82.95 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa -V-L- 82.95 m²
Qëndrimin ditor me kuzhinë dhe trapezari = 28.9m² 1 dhomë fjetjeje = 12.24m² 2 dhoma fjetjeje = 11.39m² 1 banjo dhe koridori
Banesa -V- 105.68m²
Madhësia: 105.68 M2
Dhomat: 3
Banjot: 2
 Banesa -V- 105.68m²
Qëndrimin ditor me kuzhinë dhe trapezari = 28.9m² 1 dhomë fjetjeje = 12.23m² 1 dhomë fjetjeje = 11.02m² 1 dhomë fjetjeje = 11.02m² 2 banjo dhe koridori
Banesa -V- 66.12m²
Madhësia: 66.12 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
Banesa -V- 66.12m²
Qëndrimin ditor me kuzhinë dhe trapezari = 35.28m² 1 dhomë fjetjeje = 11.39m² 1 banjo dhe koridori

Na kontaktoni

Compare properties

 • Kalkulatori i kredisë

  ©Powered by Raiffeisen Bank