click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

KOMPLEKSI LULEDIELLI 2, Mati 1

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Kompleksi Luledielli 2, do të jetë jo vetëm kompleks vendbanimi, por edhe njëra ndër pikat referuese të lagjes Mati 1 në përgjithësi. Kompleksi shtrihet përgjatë rrugës së re ‘Enver Maloku’ dhe është i pajisur me leje të ndërtimit të lëshuar nga Drejtoria e Urbanizimit e Komunës së Prishtinës: 05 NR. 351-165682 dt. 27.09.2016.

Faza e parë e këtij kompleksi fillon me ndërtimin e objektit A me etazhitet 2B+P+7 dhe objektit B me etazhitet B+P+7.

Objektet janë të orientuara në atë mënyrë që të sigurojnë diellosje të mjaftueshme gjatë ditës. Brenda kompleksit do të ketë parkingje të mjaftueshme si dhe lokale afariste tek të dy objektet, me pamje kah rruga kryesore.

Ky kompleks do t’i ofrojë klientëve komforin, qetësinë e standardin që ata gjithmonë kanë ëndërruar.

Të veçantat e këtij kompleksi janë: projektim në bazë të rregullave dhe standardeve në fuqi, cilësi e materialeve, izolimi zanor e termik në bazë të standardeve të kërkuara, ndriçim i mjaftueshëm në të gjitha hapësirat, orientimi i duhur i kthinave brenda banesës me ç’rast ofrohet edhe pamje e mrekullueshme, qasje e lehtë për personat me aftësi të kufizuara, ashensorë sipas normave dhe standardeve për objekte të banimit kolektiv,  respektim i raportit ndërtim-gjelbërim, arkitekturë me proporcione e rregulla estetike që zgjasin, elegancë si në pamjen e jashtme ashtu edhe në atë të brendshme.

Identifikimi i pronës (ID): 2462
24 orë ujë
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me dush kabinë
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Dritare deri në dysheme
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kuti postare

Na kontaktoni

Compare properties

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank