click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi ELIZA, Fushë Kosovë

, ,
Shtojeni tek të preferuarat
Video

Ofron cilësitë e jetës urbane me shërbime të kualifikuara, hapësira funksionale dhe relaksuese që ofrojnë mundësi të shumta për zgjedhjen e banesës së dëshiruar. Ky kompleks ofron Apartamente banimi, parking të mjaftueshëm, 60% e hapësirës gjelbrim dhe këndin e lodrave në të gjithë perimetrin e tij, i cili gjindet në lagjen “Dardania” në Fushë Kosovë. Kompleksi “Eliza” është ndërtim i stadardit të lartë me ambiente afariste sipas kërkesave dhe nevojave të komunitetit .I planifikuar me përpikmëri deri në detajin e fundit.

Identifikimi i pronës (ID): 2641
24 orë ujë
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me dush kabinë
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kuti postare

Na kontaktoni

Compare properties

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank