click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi Donika II, Prishtinë

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Përshkrimi i projektit

Kompleksi Afarist Banesore – Donika II

Kemi filluar ndërtimin e kompleksit afarist banesore ne Qendër te Prishtinës 100 m nga sheshi Bill Clinton nen emrin Kompleksi Donika 2. Ndertimi ka filluar i kulles A ndersa për momentin objekti eshtek përfunduar kati i 6-te ndërtimi i vrazhdët me date 20 Nëntor 2013.
 • Ndërtim me leje ubranistike nga KK Prishtinë
 • Ndërtim kualitativ me norma evropiane
 • Kompleksi i përzier me 70% banim dhe 30% afarizëm
 • Parkim i brendshëm në 3 nivele me bodrum dhe qasje direkte në ashensoër për çdo hyrje
 • Për çdo banesë nga dy vendparkime (nuk përfshihen në çmimin e banesës).
 • Kompleksi përbëhet nga 3 hyrje: A – 17 etazhe, B – 18 etazhe dhe C – 20 etazhe
 • Ujë sanitar dhe ujë nga ujësjellësi 24 orë e garantuar me depozita
 • Energji elektrike e garantuar nga gjeneratori automatik për çdo njësi banimi.
 • Ashensor evropian të shpejtësive të mëdha, të garantuar 24 orë me gjenerator.
 • Përdorimi i kontrolluar me kontrollë të qasjes me kartela.
 • Konstruksion meskatësh me izolim termik dhe zanore.
 • Mure ndarëse në mes të banesave të dyfishtë për izolim zanor dhe termik.
 • Dritare kualitative nga plastika me ngjyrë, me tri goma dhe xham termik.
 • Dyer druri kualitative në banesa dhe dyer të blinduara në hyrje.
 • Pllaka granitiartificiale me terracë dhe korridore
 • Sipërfaqet e llogarituar bruto (muret e brendshme, muret e jashtme të përfshira komplet , ndrsa muret e përbashkëta 50%).
 • Nxemje qendrore me rariatorë alumini
 • Dysheme cilësore nga laminati gjerman me trashësi 12 mm
 • Sistem i kompletuar interneti dhe telekomi.
 • Sistem i integuar kabllovik.
 • Banjo të kompletuara
 • Afati i përdorimit për pjesën 6 kaëtshe të hyrjes A: dhjetor 2014
 • Për mundësitë e financimit, kontaktoni në email-in apo në telefonin kontaktues.
 • SIgurimi fizik 24 (sipas marrëveshjes)
 • Fasadë termike e ventiluar dhe e termoizoluar me pllaka eterniti.
 • Objekti është i projektuar të plotësojë standardet e mbrjtes nga zzjarri sipas normativave evropiane, sistem të mbrojtjes nga zjarri
 • Hyrja A: ghithsej 17 banesa…
Identifikimi i pronës (ID): 1680
24 orë ujë
Ashensor
Banjo me dush kabinë
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Derë të hyrjes të blinduar
Dyshema me laminat
Dysheme me pllaka
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje kolektive
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kamera sigurie

Na kontaktoni

Compare properties

 • Kalkulatori i kredisë

  ©Powered by Raiffeisen Bank