click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi Bukuroshja e Gjilanit, Gjilan

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Përshkrimi

Kompleksi Afarist-Banesor Bukuroshja e Gjilanit është i projektuar të ndërtohet në lagjen Kamnik në Gjilan, në një lokacion të përshtatshem për banim dhe afarizem Bodrumi përveq garazhave nëntoksore përmban edhe lokale afariste.
Përdhesa është e destinuar për lokale afariste kryesishtë për nevoja të banorëve, po ashtu edhe kati 1 është i destinuar për afarizem .
Komunikimi mes 3 niveleve Bodrumit,Përdheses dhe Katit 1 bëhet përmes eskalatoreve (shkallëve lëvizëse) dhe po ashtu posedon edhe shkallet emergjente.

Kompleksi Afarist-Banesor Bukuroshja e Gjilanit ka gjithsejt 7 nivele banim ku kemi bërë organizimin e banesave të shumllojshme në menyrë që zgjedhja e klientëve të jetë shumë e lehtë. Sipërfaqja e banesave sillet prej 60.0m2 deri 126.0 m2 dhe atë dy deri në katër dhomëshe. Qasja në objekt është fare e lehtë si për këmbësor ashtu edhe me automjete , qasja e këmbësorëve në objekt bëhet nëpërmes rampes me ramje prej 5% duke e mundesu edhe qasjen e hendikepëve për të cilët është paraparë rampa me ramje të lehtë .
Kurse qasja e atomjeteve në garazha në nivelin e Bodrumit bëhet duke shfrytëzuar rampen.

Gjithashtu komunikimi per banorë bëhet edhe nëpermes shkallëve të përbashkëta të cilat funksionojn si shkallë kundër zjarrit dhe kanë ndriqim natyral.

Dyshemeja

Materialet të cilat do të përdoren në këtë objekt do të jenë të kualitetit të lartë : dyshemeja e Garazhave do të jetë nga fer betoni, dyshemeja e Lokaleve afariste prej pllakave të Granitit Artificial pastaj shkallët do të jenë nga guri artificial Kuarc 3 cm , hollet e përbashkëta gjithashtu nga Graniti artificial, Dhomat e dites dhe të fjetjesë së anesave do të jenë nga parketi I bungut klasi I parë ku paraprakishtë vendoset izolimi termik 4 cm dhe pastaj estrih betoni min 5 cm, banjot dhe kuzhinat do të jenë prej pllakave të porcelonit (Grespania, Gardenia, Porcelanosa, Natucer e të ngjajshme)

Muret

Muret do të suvatohen fillimishtë në dy shtresa dhe pastaj do të finalizohen me glet dhe ngjyre (ngjyra do të jetë tërësishtë e bardhë). Muret ndarëse në menyrë që të pamundesohet kalimi I zërit nga një banesë në tjetren apo në koridor të përbashkët do të jenë kompozite dhe ate 2 x mure 12 cm nga sillka si dhe në mes 5 cm lesh qelqi,muret e shkallëve kundër zjarrit jan kryesishtë nga betoni i armuar dhe nga tullat e thjeshta të plota

Fasada

Muret e jashtme të gjitha jane me trashesi 25 cm, të cilat finalizohen me fasadë plastike e të cilat do të izolohen me stiropor të presuar N3

Izolimi

Izolimet do të bëhen si vijon:duke filluar nga themelet të cilat do të bëhen me kondor 4 mm pastaj banjot të cilat do të bëhen me izolim special Cozmofin 1.8 mm si dhe kulmet e rrafshta te cilat do te jen te izoluara me stirodur si dhe hidroizolim

Identifikimi i pronës (ID): 2138
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Dritare deri në dysheme
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kuti postare

Na kontaktoni

Compare properties

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank