click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi afarist Banesor Albanica, Gjilan

, ,
Shtojeni tek të preferuarat
Video

Përshkrimi

Kompleksi Albanica shtrihet ne nje siperfaqe prej afersisht 3 Hektaresh me qasje te drejteperdrejt ne rrugen Gjilan – Kamenice me nje front prej 100 m gjatesi.

Hyrja ne kompleks eshte e potencuar me ane te portes monumentale me ane te te ciles shprehet serioziteti dhe perkushtimi i Kompanise “D&A Construction” e cila eshte Investitore i ketij projekti.

Ku nepermes te kesaj porte hyhet ne kompleks ne njeren ane ne parkimin e hapur i cili shfrytezohet per klientet e Qendres Tregtare dhe ne vazhdim nepermes rruges interne e cila kalon nen “Uren” arkitektonike kemi lidhjen me pjese tjeter te kompleksit nepermes te te cilit kalon rruga tjeter e planifikuar me kater korsi.
Arkitektura e kompleksit eshte nje kombinim ne mes te neoklasikes dhe Bashkekohores, ku objektet e banimit dhe Porta jan te stilit neoklasik kurse qendra tregtare ka vija te pasterta te arkiktektures bashkekohore, keshtu qe me gershetimin e tyre kompania projektuese ka dhene nje shprehje e i veqant arkitektonike e cila do i qendron kohes

Kompleksi eshte projektuar te ndertohet ne dy faza, ku faza e pare ka nje siperfaqe prej 25 mije m2 .

Kjo Faze perbehet prej 2 Objekteve, dhe ate objekti i pare ka tri hyrje te banimit dhe Qendren tregtare kurse, Objekti i dyte 2 hyrje dhe etazhitet B+P+8, ku ne total kemi 147 njesi banesore dhe 37 lokale afariste me destinime te ndryshme. Siperfaqja e njesive banesore sillet prej 61 m2 deri ne 125 m2 me nje , dy dhe tri dhoma te fjetjes te cilat kane nje komoditet te veqant sepse permasat e dhomave dhe hapsirave tjera percjellese jan projektuar me standarde Evropjane e cila shihet ne raportin e siperfaqes totale me numrin e dhomave.

Te dy keto objekte dhe qendra tregtare jane te lidhura ne nivelin e Bodrumit mes vedi me ane te garazhave te cilat shtrihen ne tere bazen e objekteve dhe kane siperfaqe prej 4170 m2 ne te cilat kemi hyrje dhe dalje te veqant te makinave.

Vlene te ceket se realizimi i kompleksit do te behet me materiale te kualitetit te larte dhe ekzekutimi dote behet sipas standardeve Europjane, ku rendesi te veqant do i kushtohet izolimit termik, Hidroizolimit, Izolimit Akustik, Qendrueshmeris afatgjate te materialeve te perdorura etj.

Dyshemeja

Materialet të cilat do të përdoren në këtë objekt do të jenë të kualitetit të lartë : dyshemeja e Garazhave do të jetë nga fer betoni, dyshemeja e Lokaleve afariste prej pllakave të Granitit Artificial pastaj shkallët do të jenë nga guri artificial Kuarc 3 cm , hollet e përbashkëta gjithashtu nga Graniti artificial, Dhomat e dites dhe të fjetjesë së anesave do të jenë nga parketi I bungut klasi I parë ku paraprakishtë vendoset izolimi termik 4 cm dhe pastaj estrih betoni min 5 cm, banjot dhe kuzhinat do të jenë prej pllakave të porcelonit (Grespania, Gardenia, Porcelanosa, Natucer e të ngjajshme)

Muret

Muret do të suvatohen fillimishtë në dy shtresa dhe pastaj do të finalizohen me glet dhe ngjyre (ngjyra do të jetë tërësishtë e bardhë). Muret ndarëse në menyrë që të pamundesohet kalimi I zërit nga një banesë në tjetren apo në koridor të përbashkët do të jenë kompozite dhe ate 2 x mure 12 cm nga sillka si dhe në mes 5 cm lesh qelqi,muret e shkallëve kundër zjarrit jan kryesishtë nga betoni i armuar dhe nga tullat e thjeshta të plota

Fasada

Muret e jashtme të gjitha jane me trashesi 25 cm, të cilat finalizohen me fasadë plastike e të cilat do të izolohen me stiropor të presuar N3

Izolimi

Izolimet do të bëhen si vijon:duke filluar nga themelet të cilat do të bëhen me kondor 4 mm pastaj banjot të cilat do të bëhen me izolim special Cozmofin 1.8 mm si dhe kulmet e rrafshta te cilat do te jen te izoluara me stirodur si dhe hidroizolim

Identifikimi i pronës (ID): 2120
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me dush kabinë
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Dritare deri në dysheme
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Oxhak
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Roje të objektit
Kamera sigurie
Kuti postare

Na kontaktoni

Compare properties

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank