click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Euro Invest, Ferizaj

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Ndërtimi i komplekseve banesore-afariste ka filluar ne vitin 2011, aktualisht është duke u ndërtuar objekti i gjashtë me rradhë.

Me një arkitekturë të jashtëzakonshme, si dhe me standarde të avancuara na bën që të kemi kompleksin banesor me kapacitetet e duhura ndërtimore, për t’ju ofruar kushte për një jetesë të qetë dhe të sigurt.

Larg zhurmave të qytetit, në një ambient ndryshe, me parqe për argëtimin e fëmijëve, hapësira të mjaftueshme për parking- janë vetëm disa elemente të cilat ofrojnë qetësinë e nevojshme për t’u ndjerë me të vërtetë në një mjedis që ju e keni ëndërruar gjithmonë.

Exterieri i punuar sipas modelit të ballkonave francez me tulla të kualitetit të lartë, dyer dhe dritare nga modelet më të fundit, sistemi i ngrohjes në cdo banesë- bën që ju këtu të filloni një kapitull të ri për familjen tuaj.

Lokacioni

Vendi ku ndodhet “Lagja Qyteti i ri” eshte ne potezin e quajtur “Sraishtë” (prapa stacionit te policor) dhe perfshine parcelat 486/9, 486/14 ne pronesi te z. Rasim Qazim Reshanit dhe parcelen 486/15. Siq shifet edhe me kopjet e planit siperfaqet e parcelave jane: 486/9 = 10,950 m², 486/14 = 6,277 m² dhe 486/15 =2,002 m². Gjithsej siperfaqja e trajtuar me kete zgjidhje urbanistike eshte 19,229 m².

 

Zgjedhja Arkitektonike e Objektit

Zgjedhja arkitektonike e objektit ose forma e objektit është kryesisht si rezultat i funksionit të brendshëm dhe idesë së arkitekturës të cilën e kemi menduar.

Është një arkitekturë e kombinuar nga arkitektura moderne për nga forma, dhe në momente për nga përdorimi i materialeve, Në përdhesë kemi pjesën e vitrinave të xhamit qe jane sin je horizontale e forte..

Kati i parë që është etazhë afariste ka një trajtim të veqant nga katet tjera me fasadë gjysëmstrukturale dhe me xham të tejdukshëm e gjithashtu janë vendosur edhe grila horizontale për mbrojtje nga dielli dhe për efekte arkitektonike.
Pjesa e banimit është e trajtuar sin je vellim I tere vertikal I mveshur me tulla te kuqe dhe me nje trup tjeter te dalur jashte e te materializuar me mermer travertine. Vëllimi i parë ka ngjyrë të njejt dhe është në rrafsh të njejt me katin afarist me këtë arrihet një kompozim më i mire dhe një lidhje më harmonike në mes të grupacioneve me përmbajtje të ndryshme funksionale.

 

Identifikimi i pronës (ID): 2532
24 orë ujë
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me dush kabinë
Banjo me vaskë
Garazha
Dritare deri në dysheme
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Shëtitore
Kuti postare

Na kontaktoni

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank