click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Kompleksi Btp Holding në lagjen MAT 1

, ,
Shtojeni tek të preferuarat

Për kompleksin BTP Holding

Pas përfundimit të suksesshëm të objekteve atraktive në Mitrovicë dhe Gjilan, BTP Holding ka filluar ndërtimin dhe shitjen e banesave edhe në Prishtinë. Projekt ekskluziv, objekt atraktiv me planifikim të brendshëm në banesë edhe sipas dëshirës suaj.

Lokacioni i objektit ju siguron që të keni afër të gjitha objektet vitale të Kryeqytetit.

Për ndërtimin, japim garancion prej një viti.

BTP Holding ju mundëson që të bëni pagesën me kiste, me 0% interes, për pesë vite!!!

Identifikimi i pronës (ID): 1442
Ashensor
Banjo me dritare
Banjo me dush kabinë
Banjo me vaskë
Bodrum
Garazha
Derë të hyrjes të blinduar
Dysheme me parket
Interfon
Internet
TV kabllor
Ngrohje qendrore me rryme
Parking nëntokësor
Parking të jashtëm
Oborr dhe gjelbërim
Shëtitore
Kuti postare
Banesa tridhomeshe 95 m2
Madhësia: 94.95 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 95 m2
Banesa tridhomeshe 98 m2
Madhësia: 98.24 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 98 m2
Banesa tridhomeshe 96 m2
Madhësia: 96.68 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 96 m2
Banesa tridhomeshe 98 m2
Madhësia: 98.44 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 98 m2
Banesa tridhomeshe 90 m2
Madhësia: 90.87 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 90 m2
Banesa tridhomeshe 87 m2
Madhësia: 87.50 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 87 m2
Banesa tridhomeshe 89 m2
Madhësia: 89.96 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 89 m2
Banesa dydhomeshe 69 m2
Madhësia: 69.11 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
Banesa dydhomeshe 69 m2
Banesa tridhomeshe 87 m2
Madhësia: 87.5 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 87 m2
Banesa tridhomeshe 91 m2
Madhësia: 90.97 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa tridhomeshe 91 m2
Banesa dydhomeshe 69 m2
Madhësia: 69.2 M2
Dhomat: 2
Banjot: 1
Banesa dydhomeshe 69 m2
Banesa dydhomeshe 90 m2
Madhësia: 89.96 M2
Dhomat: 3
Banjot: 1
Banesa dydhomeshe 90 m2
Informatat mbi ndërtuesin

BTP Holding

Kompani ndërtimore

Na kontaktoni

Compare properties

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank