click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Blog Archives

VALAMAR Residences, Gjiri i Lalëzit

Jun 17, 2018
Vala Mar Residences ndodhet: 42 km larg Tiranës 38 km larg Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës 26 km nga ...
Continue Reading

Kompleksi Urban Living 2, Prishtinë

Jun 17, 2018
URBAN LIVING 2, si vazhdimësi e URBAN LIVING, është dëshmia perfekte se Mark-ing, me zgjidhjet më të mira ...
Continue Reading

Kompleksi Cima, Mati 1, Prishtinë

May 27, 2018
Filloi shitja!!! Filloi faza tjeter me 4 lamellat e radhes D, E, F dhe G ne kompleksin CIMA. ...
Continue Reading

Kompleksi Cima Construction, Therande

Dec 19, 2017
Cima Construction vazhdon te ndertoje me sukses. Tanime ka filluar ndertimin edhe te nje kompleksi banesor ne Therande ...
Continue Reading

Kompleksi Dardania, Fushe Kosove – Cima Construction

Nov 02, 2017
Kompleksi Dardania eshte duke u ndertuar ne Fushe Kosove, afer Shkolles Fillore Mihal Grameno ne rrugen Dardania. Cima ...
Continue Reading

Kompleksi ELIZA, Fushë Kosovë

Sep 11, 2017
Ofron cilësitë e jetës urbane me shërbime të kualifikuara, hapësira funksionale dhe relaksuese që ofrojnë mundësi të shumta ...
Continue Reading
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank