Your search results

ProCreditBank

Postuar nga Durim Cesko Në 31. August 2016
| 0

Kredi hipotekare

Procredit Bank kredi hipotekare foto

Një shtëpi e rehatshme është burim i lumturisë për ne dhe familjet tona. Prandaj ProCredit Bank ju ofron kredi afatgjata hipotekare duke ju mundësuar blerjen e patundshmërisë (shtëpi, banesë apo truall) si dhe ndërtimin e shtëpisë.

Shuma minimale Kohëzgjatja e kredisë Dokumentet e nevojshme Mënyra e pagesës
10,000 Euro Deri në 180 muaj
  • Letërnjoftimi
  • Kontrata e punës
  • Ndalesa administrative mbi pagën
  • Kontrata e shitblerjes dhe dokumentet tjera mbi pronësin
Këste të rregullta mujore

 

Për informata shtesë lidhur me kredi hipotekare, vizitoni degën më të afërt ose na kontaktoni në 038/555 – 555 dhe 049/555 – 555.

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank