Your search results

NLB Banka

Postuar nga ilir Në 24. January 2017
| 0
NLB Banka logo

Kredi hipotekare

Keni menduar ndonjëherë për të gjitha gjërat që ju nevojiten? Pastaj jeni shqetësuar sepse nevojat dhe preferencat e juaja dhe të familjes tuaj ndryshojnë shumë shpesh dhe shpejtë!

Keni nevojë për të studiuar, dëshironi të bleni veturë, keni nevojë të investoni në banesën apo shtëpinë tuaj apo planifikoni të krijoni familje dhe keni nevojë të bleni apo ndërtoni shtëpi apo banesë?

NLB Banka përkujdeset për të gjitha kërkesat dhe dëshirat tuaja!

NLB Banka ju mbështetë gjatë tërë jetës me produktet e saja unike.

  • Kontrata e punës për kredimarrësin dhe bashkëkredimarrësin
  • Letërnjoftimi për kredimarrësin dhe bashkëkredimarrësin
  • Pengu mbi pagën i nënshkruar nga punëdhënësi
  • Kontrata mbi shitblerjen e patundshmërisë dhe dokumentet tjera mbi pronësinë

Për të aplikuar për kredi në NLB Banka, duhet:

  • Të jeni banorë i Republikës së Kosovës,
  • Të merrni pagë përmes NLB Banka,
  • Paga minimale mujore 120€
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank