Your search results

Kompanitë ndërtimore

Me poshte keni te listuara kompanite ndertimore me serioze, qe kane ndertuar komplekset e banimt ne Prishtine dhe qytetet tjera te Kosoves:

Cima Construction

Kompani ndërtimore
044 106 777
049 656 666 • 049 106 77
info@cimaks.com

Triton Real Estate, Prishtine

Agjension i patundshmerise
+386 49506110
+37744151615
info@qendresaresort.com

Euro Invest, Ferizaj

Kompani ndërtimore
+377(0)45 551 200
+377(0)45 551 205
info@euroinvest-ks.com

Dukagjini Invest

Kompani ndërtimore
+381 (0) 38 755- 554
+386 (0) 43 755 557
info@dukagjiniresidence.com

BS Group

Kompani ndërtimore
+377 45 498 005
+377 44 141 117
info@bsgroup-ks.com

Mabetex Group

Kompani ndertimore
+381(0)38 222 123
+386(0)49 816 222
info@diamondresidence.com

Agikons

Kompani ndertimore
(+355) 4 883 00 03
(+355) 67 20 64 409
sales@agikons.com

de-kos Construction

Kompani ndertimore
00377 44 317 808
info@de-kos.eu

Pozhegu Brothers

Kompani ndertimore
+381 38 724 064
+377 44 430 455
info@pozhegubrothers.com

Kompania ndertimore Mark-ing

Kompani ndertimore
+381 (0)38 736 922
+377 (0) 44 671 526 • +386 (0) 49 671 526
info@mark-ing.com
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank