Your search results

Ku ti vendosni fotografitë dekoruese në shtëpinë tuaj?

Postuar nga Hida Kastrati Në 21. January 2015
| 0

Keni një numër të madh të fotografive dhe nuk e keni idenë se çfarë të bëni me to. Keni kujtime shumë të mira dhe çdoherë që i shikoni dhe shfletoni albumet, ju sjellin buzëqeshje në fytyrën tuaj. Që kjo buzëqeshje të jetë gjithmonë në fytyrën tuaj, është mirë që fotografitë ti vendosni në ndonjë vend të dukshëm. Po ju paraqesim vendet ideale për vendosjen e fotografive në shtëpinë tuaj.

 

Në murin e dhomës së ndenjës – mbi divan, mund të bëni një pemë familjare. Vizatoni një pemë të degëzuar dhe secila degë të ketë një korrnizë dekorative me fotot e anëtarëve të familjes.

 

fotografit-dekoruese-shtepi-2

 

 

Në korridor – veni një dërrasë të madhe në formë katrore, lidhni skajet me litar si dhe në to vendosni kapëse druri duke ngjitur foto të përzgjedhura.

Llambë abazhuri – mund të bëni një abazhur apo llambë, me anë të fotografive të familjes, të një madhësie më të vogël. Lidhni ato me unaza metalike dhe bashkangjitni në korrnizat metalike me fotot në to.

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank