Raiffeisen Leasing

Jan 24, 2017
Lizingu Financiar është qera financiare ku Lizingdhënësi (Qeradhënësi) e blen, dhe i jep me qera asetin e zgjedhur ...
Continue Reading

NLB Banka

Jan 24, 2017
Kredi hipotekare Keni menduar ndonjëherë për të gjitha gjërat që ju nevojiten? Pastaj jeni shqetësuar sepse nevojat dhe ...
Continue Reading

BPB Bank

Jan 24, 2017
Kredi hipotekare Keni gjetur banesën/shtëpinë e përshtatshme për familjen tuaj? Apo keni gjetur truallin në të cilën dëshironi ...
Continue Reading

Banka Ekonomike

Jan 24, 2017
Kredi hipotekare Janë kredi të destinuara për blerjen e patundshmërive (tokë, shtëpi, banesa) dhe për ndërtimin e shtëpive ...
Continue Reading

Banka Kombëtare Tregtare

Jan 24, 2017
  KREDI PËR SHTËPI KJO MUNDËSI JU OFROHET: • Personave të cilët marrin pagën në BKT, apo në ...
Continue Reading

TEB Bank

Jan 24, 2017
Direkt në shtëpi me një Kredi me Hipotekë në TEB Si një individ, blerja ose ndërtimi i një ...
Continue Reading

Raiffeisen Bank

Jan 24, 2017
Kredi hipotekare   Bleni shtëpinë apo banesën e ëndrrave tuaja përmes kredisë hipotekare të ofruar nga Banka Raiffeisen. ...
Continue Reading

ProCreditBank

Aug 31, 2016
Kredi hipotekare Një shtëpi e rehatshme është burim i lumturisë për ne dhe familjet tona. Prandaj ProCredit Bank ...
Continue Reading

Vlera e baneses (Shenoni shumën)

Pjesemarja: 0%

Principali i mbetur

0% 13%

Interesi vjetor:

0 vite 20 vite

Afati i kthimit:

Kesti mujor i kredise

Shënim: Përllogaritja e kredisë është vetëm informative dhe vlerat e paraqitura nuk paraqesin domosdoshmërisht vlerat reale. Nëse dëshironi të aplikoni për kredi për banesë, klikoni në linkun më poshtë dhe plotësoni të dhënat tuaja, dhe ne do t’ju kontaktojmë në kohën sa më të shpejtë të mundur.