header_image

Your search results

Category Archives: Rreth shtëpisë

Hapet shkolla e mesme profesionale gjermano-kosovare “Bau Academy”

Aug 30, 2017
Është bërë hapja solemne e shkollës së mesme profesionale gjermano-kosovare “Bau Academy”, e cila do të fillojë punën ...
Continue Reading

HAPET QENDRA DARDHA

Jun 06, 2015
Sot më 06 qershor në ora 13:00, hap dyert Qendra për modë dhe dizajn në Prishtinë, Qendra “Dardha”. Në ...
Continue Reading

Gëzoni fëmijtë duke ndërtuar luhatëse në oborrin e shtëpisë tuaj

May 06, 2015
Shiko fotografitë për të mësuar mënyrën më të lehtë se si mund ta ndertoni një luhatëse për fëmijtë ...
Continue Reading

8 gabime të mëdha që i bëni në banjë!

May 06, 2015
Mësoni shprehi të mençura për mirëmbajtjen e vendeve të ndotura në banjë Nuk e mbyllni kapakun e tualetit ...
Continue Reading

Vaskë që shkëlqen pa shumë kimikate: Eliminoni shtresat e pakëndshme!

May 06, 2015
Nuk keni më nevojë për ato gjërat e shtrenjta dhe plot kimikate për pastrimin e vaskës dhe lavamanit, ...
Continue Reading

Cilat janë vendet më të pista në kuzhinë?

May 06, 2015
Të gjitha kuzhinat, madje edhe ato që në shikimin e parë duken si tepër të pastërta dhe pa ...
Continue Reading
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank