Your search results

Recent Items - Properties Vertical

Recent Articles - Vertical

Hapet shkolla e mesme profesionale gjermano-kosovare “Bau Academy”

Aug 30, 2017
Është bërë hapja solemne e shkollës së mesme profesionale gjermano-kosovare “Bau Academy”, e cila do të fillojë punën ...
Continue Reading

Raiffeisen Leasing

Jan 24, 2017
Lizingu Financiar është qera financiare ku Lizingdhënësi (Qeradhënësi) e blen, dhe i jep me qera asetin e zgjedhur ...
Continue Reading

NLB Banka

Jan 24, 2017
Kredi hipotekare Keni menduar ndonjëherë për të gjitha gjërat që ju nevojiten? Pastaj jeni shqetësuar sepse nevojat dhe ...
Continue Reading

BPB Bank

Jan 24, 2017
Kredi hipotekare Keni gjetur banesën/shtëpinë e përshtatshme për familjen tuaj? Apo keni gjetur truallin në të cilën dëshironi ...
Continue Reading

Recent Items - Properties Horizontal

+

Kompleksi Cima Construction, Therande

Cima Construction vazhdon te ndertoje me sukses. Tanime ka filluar ndertimin edhe te nje kompleksi banesor ne Therande (Suhareke), sipas ...
Suharekë
+

Kompleksi Dardania, Fushe Kosove – Cima Construction

Kompleksi Dardania eshte duke u ndertuar ne Fushe Kosove, afer Shkolles Fillore Mihal Grameno ne rrugen Dardania. Cima Construction është ...
Fushë Kosovë

Featured Agents

Login

Register

Client Testimonials

Icon Content Box

We hired the WP Estate team as our buyer agent because they are specifically trained in Short Sale & Foreclosure transactions. All in all I have no doubt that we would have failed to close without an experienced representative such as the professionals at WP Estate working for us, and we are very grateful for all they did.
Lisa Simpson, happy buyer
The WP Estate team did an outstanding job helping me buy my first home. The high level of service and dedication to seeing things done the right way is what I look for in an agent. The WP Estate team delivered on that expectation and I would highly recommend them to anyone who is in the market to buy a home. The WP Estate team delivered on that expectation and I would highly recommend them to anyone who is in the market to buy a home.
Susan Barkley, happy seller

You're invited to this week's Open House!

WP Estate invites you to join this week’s Open House event that takes place on 1st Avenue 658 Street from 9 AM to 5 PM daily. For more details reach us at 888-654-6684 or email at lorelei@wpestatetheme.org. Contact person is Lorelei Gilmore.

Read More

Advanced Search Shortcode