click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

SEMITRONIX

Kompani ndertimore | nexhizeka@yahoo.com
Informatat mbi ndërtuesin

SEMITRONIX

Kompani ndertimore

Për kompaninë

Semitronix po mundohet të bëjë ndërtime sa më të mëdha dhe me gjëra që i nevojiten Kosoves dhe që nuk janë ende prezente. Semitronix është prezent në të gjithë territorin e Kosovës me projekte të ndërtimit të lartë, qendra tregtare, banesa kolektive si dhe restaurante dhe hotele.

Traditë
Traditë e dëshmuar në shumë vise të Kosovës. Objekte të sigurta dhe komode. Me mijëra banorë të kënaqur.

Staf Profesional
Staf profesional për të dhënë përgjigje dhe zgjidhje ndaj çdo kërkese.

Kompania
Kompani me përvojë të gjatë në fushën e ndërtimtarisë.

Semitronix
Emër që ofron siguri për të gjithë klientët.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank