header_image

Your search results

Pozhegu Brothers

Kompani ndertimore | info@pozhegubrothers.com

Për kompaninë

POZHEGU BROTHERS SH.P.K merret me zhvillimin dhe krijimin e patundshmërisë së re rezidenciale dhe komerciale. Pronarët e kësaj kompanie (Qemajl Pozhegu dhe Shefqet Pozhegu) kanë shkollim të lartë dhe mirren me aplikimin e standarteve të ndërtimtarisë bashkëkohore moderne.

Orientimi i kompanisë është në krijimin e banesave të sigurta ekologjike, blloqeve banesore me organizim të objekteve sipas rregulloreve teknike të Kartës së Athinës, rregulloreve profesionale ne lamin e Arkitekturës dhe te Ndërtimtarisë. Me material të përzgjedhura për izolime termike, izolime zërike si dhe me aplikimin e produkteve të testuara, bashkëkohore dhe organizim të më të shëndetëshme për njëriun dhe ambientin.

Na kontaktoni

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank