click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

Blog Archives

Kompania ndërtimore SIMZIR

Feb 20, 2015
Simzir eshte kompani ndertimore me kapital kosovaro-gjerman. Eshte duke ndertuar kompleksin banesor SIMZIR ne lagjen MAT 1, me ...
Continue Reading

SEMITRONIX

Feb 18, 2015
Semitronix po mundohet të bëjë ndërtime sa më të mëdha dhe me gjëra që i nevojiten Kosoves dhe ...
Continue Reading

Agullimi-A

Feb 12, 2015
Kompania ndertimore Agullimi-A ...
Continue Reading

Sunrise Buildings

Feb 12, 2015
Kompleksi banesor Sunrise Buildings në Gjakovë ...
Continue Reading

BTP Holding

Feb 03, 2015
BTP Holding është kompani ndërtimore me një përvojë shumë të gjatë në fushën e ndërtimit. Ka përfunduar disa ...
Continue Reading
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank