header_image

Your search results

Blog Archives

NTN Tregtia, Prishtine

May 11, 2015
NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e ...
Continue Reading

ManeTCI

May 11, 2015
Shoqëria ManeTCI, udhëheqëse e zhvillimit të pasurive të patundshme dhe industrisë së ndërtimit në Shqipëri dhe rajon, ofron ...
Continue Reading

Lalzit Bay Resort & Spa

Apr 19, 2015
MIRË SE ERDHËT NË LALZIT BAY Një rezort luksoz me 5 yje në atë që do të bëhet ...
Continue Reading

Iliria Building

Mar 06, 2015
Iliria Building është njëra nga kompanitë ndërtimore më të suksesshme në Kosovë.  Me një përvojë relativisht të gjatë në ...
Continue Reading

Albvizion & Simacom

Mar 03, 2015
Kompania Albvizion & Simacom është kompani serioze që merret me ndërtime të larta në Kosovë dhe Shqipëri. Pas projekteve ...
Continue Reading

Olti Trasing Prishtinë

Mar 02, 2015
Kompania “Olti Trasing Sh.P.K.” është pjese e grupit Beni Dona me pronare Z. Ragip Mustafa qe merret me ...
Continue Reading
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank