header_image

Your search results

Blog Archives

Lesna

Jul 06, 2015
Lesna është kompani ndërtimore, e cila ka ndërtuar deri tani shumë komplekse banesore dhe afariste në Prishtinë. Vizioni i ...
Continue Reading

Central Construction

Jul 05, 2015
Central Construction është kompani ndërtimore nga Prishtina, e cila është duke e ndërtuar kompleksin banesor ILIAN, në lagjene Kalabria. ...
Continue Reading

Arking & Protech & UniProject

May 22, 2015
Rreth nesh Kompleksi Afaristo-Banesor “Rrezja” në lagjen Mati 1, është simbol i bashkimit për të treguar  fuqinë dhe ...
Continue Reading

Chelsea Point

May 13, 2015
Chelsea Point është themeluar në vitin 2007 nga Alan Fox, dhe për qëllim kishte të sjellë ndërtime të ...
Continue Reading

AL-TRADE

May 11, 2015
Kompania AL-TRADE u themelua në vitin 1999 nga vëllezërit e familjes Gashani nga Drenasi. Aktualisht është njëra prej kompanive ...
Continue Reading

Princesha Construction

May 11, 2015
PRINCESHA CONSTRUCTION SHPK punon vazhdimisht në përmisimin e imazhit të ndërtimtarisë duke synuar të udhëheqë për zhvillim të qëndrueshëm me ...
Continue Reading
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank