header_image

Your search results

Olti Trasing Prishtinë

Njësia ndërtuese e Beni Dona | info@oltitrasing.com

Për kompaninë

Kompania “Olti Trasing Sh.P.K.” është pjese e grupit Beni Dona me pronare Z. Ragip Mustafa qe merret me ndërtime te larta dhe te ulëta.

Deri me tani kemi një portofol te gjere objektesh te ndërtuara si: Qendra afariste-banesore, Shkolla, Qendra te mjekësisë familjare, stacione policore, renovime konviktesh dhe shume ndërtime tjera.

Disa nga objektet e ndërtuara mund edhe ti shihni ne ueb faqen tone nen tabin referencat (http://www.oltitrasing.com)

Pas përfundimit te kompleksit te Donika 1 ne lagjen Ulpiana kemi filluar ndërtimin e kompleksit afarist banesore ne Qendër te Prishtinës 100 m nga sheshi Bill Clinton nen emrin Kompleksi Donika 2.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

+

Kompleksi Donika II, Prishtinë

Prishtinë
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank