header_image

Your search results

Lesna

Kompani ndërtimore | kompleksi-blerti@lesna.net

Për kompaninë

Lesna është kompani ndërtimore, e cila ka ndërtuar deri tani shumë komplekse banesore dhe afariste në Prishtinë. Vizioni i kompanisë Lesna është i udhëhequr nga ideja për të krijuar një ambient i cili nuk është vetëm hapsirë dhe vend por shkon përtej saj , aty ku ndihesh fëmijë, i rritur apo i moshuar, aty ku ndihesh familje.Aty ,ku je vetvetja.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank