header_image

Your search results

Kompania ndërtimore SIMZIR

Kompani ndertimore | info@simzir.eu

Për kompaninë

Simzir eshte kompani ndertimore me kapital kosovaro-gjerman. Eshte duke ndertuar kompleksin banesor SIMZIR ne lagjen MAT 1, me kualitet te larte dhe dizajn modern.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank