header_image

Your search results

Kompania ndertimore Mark-ing

Kompani ndertimore | info@mark-ing.com

Për kompaninë

Ndërmarrja Projektuese Ndërtimore mark-ing , është themeluar në vitin 2008 në Prishtinë.

Në kooperim me firma profesionale i ofrojmë të gjitha shërbimet që kanë të bëjnë me arkitekturë dhe ndërtim.

E veçanta e firmës mark-ing është realizimi i objekteve nga idea-skica e parë, deri në dorëzimin e objektit-çelësave tek investitori. Eksperienca në ndërtim, përcjellja permanente e punëve operative dhe përkushtimi i madh na bën ne të krenohemi me objektet tona gjithandej.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank