header_image

Your search results

Iliria Building

Kompani ndërtimore | info@iliria-building.com

Për kompaninë

Iliria Building është njëra nga kompanitë ndërtimore më të suksesshme në Kosovë.  Me një përvojë relativisht të gjatë në tregun kosovar, ajo arrin të renditet në kompanitë shumë serioze e profesionale, duke ofruar kështu shërbime jashtëzakonisht të sigurta. Saktësia, siguria dhe serioziteti në ndërtim tanimë janë dëshmuar shpesh në nërtimet e ndryshme që kjo kompani ka bërë.

Qëllimi i kompanisë është që të përhapë standardet e ndërtimit, të vë në pah shkathtsitë e ndertimit t’hovshëm në një regjion të zhvillimit të shpejtë siç është Kosova, gjithashtu sjellë risitë e dizajnimit të objekteve. Siç e dimë shumë qytetarë Kosovar jetojnë e veprojnë në Evropë dhe Amerikë, gjatë analizave që ka berë kompania jonë, treguesit e suksesit na bejnë me dije se tash këto qytetarë janë mësuar me standardet e larta të jetesës dhe do të donin që këtë standard të lartë ta shohin të implementuar edhe në Kosovë.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank