header_image

Your search results

Dukagjini Invest

Kompani ndërtimore | info@dukagjiniresidence.com

Për kompaninë

Dukagjini INVEST është kompani projektuese ndërtimore e themeluar në Prill të vitit 2007 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar. Kompania gjithnjë ka hulumtuar për mundësi investimi në Kosovë, prandaj, me rastin e shpalljes së valës së pestë të privatizimit në vend, “Dukagjini Invest” me sukses ka privatizuar Fabrikën e Plastikës në Prishtinë, fabrikë dikur lidere në prodhime dekorative nga plastika për shfrytëzim të gjerë në industri dhe tregti.
Porta e qytetit të Prishtinës brenda pak viteve do të jetë tepër më e dinjitetshme. Kompleksi gjigand Dukagjini Center shumë shpejte në shërbimin tuaj në pikën më strategjike të kryeqytetit. Tërësia ndërtimore e banimit në kuadër të këtij kompleksi – “Dukagjini Residence”, është produkti më i ri nga ndërmarrja jonë, me të cilin tentojmë të vendosim një standard të ri të banimit kualitativ dhe komfor.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank