header_image

Your search results

de-kos Construction

Kompani ndertimore | info@de-kos.eu
Informatat mbi ndërtuesin

de-kos Construction

Kompani ndertimore

Për kompaninë

DE-KOS sh.p.k. me seli në Prishtinë është një Kompani e re ndërtimi, e cila në Kryeqytet do të realizojë projekte të reja me shumë vullnet dhe angazhim. Biznesi thelbësor i kësaj Kompanie familjare është ndërtimi i projekteve të çdo lloji për banim dhe biznes – nga shtëpia e vogël deri te ndërtimi i plotë i zonave të tëra banimi dhe biznesi.

Eksperienca e gjatë e kompanise DE-KOS në sektorin e pasurisë së paluajtshme në Kosovë u ka mësuar shumë. Kësaj i përket edhe fakti që asnjë ndërmjetsues ose investitor nuk është në gjendje të njohë në të vërtetë të gjitha rrethanat e lloj-llojshme të tregut në gjithë Kosovën, prandaj DE-KOS përqëndrohet në rajonin e Prishtinës, ku i njohin shumë mirë çmimet, rreziqet dhe mundësitë në zonën tonë dhe këtë ua reflektojnë me sinqeritet klientëve të tyre.

DE-KOS i konsideron partnerët të veçuar, dhe mban me ta raporte të hapura dhe transparente. DE-KOS sh.p.k. thelbëson cilësi, besim dhe inxhinierim të standarteve bashkëkohore.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank