header_image

Your search results

D&A Construction, Gjilan

Kompani ndertimore | da.const@yahoo.com

Për kompaninë

Shoqeria D&A Construction e ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2010 ne qytetin e Prishtines. Fillimisht ka kryer punime me volume te vogla pune, duke u vleresuar per cilesine e punimeve te saj, shpejt do te behej e suksesshme ne kete treg, duke e treguar kete me rritjen e volumit te punimeve dhe duke zgjeruar gamen e produktit.

Ne vitin 2011 shoqeria transferohet ne Gjilan, ku e vazhdon edhe sot aktivitetin e saj.

Kompania eshte themeluar dhe udhehiqet nga Driton Gerbeshi.

 

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank