click to enable zoom
Loading Maps
Nuk është gjetur asnjë rezultat!
Hape hartën (map)
Lokacioni im Ekran i plotë Para Tjetra
Kërkime më të detajuara
Kemi gjetur 0 rezultate. Dëshironi që t'i çfaqim rezultatet tani?
Kërkime më të detajuara
we found 0 rezultat

Your search results

BTP Holding

Kompani ndërtimore | info@banesatereja.com
Informatat mbi ndërtuesin

BTP Holding

Kompani ndërtimore

Për kompaninë

BTP Holding është kompani ndërtimore me një përvojë shumë të gjatë në fushën e ndërtimit. Ka përfunduar disa projekte të sukesshme ndërtimi në Mitrovicë, Gjilan si dhe në Prishtinë.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank