header_image

Your search results

Arking & Protech & UniProject

Union i kompanive ndertimore | info@rrezja.com

Për kompaninë

Rreth nesh

Kompleksi Afaristo-Banesor “Rrezja” në lagjen Mati 1, është simbol i bashkimit për të treguar  fuqinë dhe potencilin ne fushen e arkitekturës dhe ndërtimit të  objekteve me vlera dhe norma te kohës sonë moderne. Unioni i kompanive që e përbëjnë ARKING sh.p.k, UNIproject sh.p.k dhe PROTECH sh.p.k ka deshmuar seriozitetin dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm   në nderimin e Lartë dhe te Ndërtesave Banesore e Afariste por edhe tipeve te po thuaj gjitha kategorive te godinave. Kjo paraqet pervojen 20 vjeqare ne fushen e ndertimit dhe stafin professional me pervoja brenda dhe jashte vendit.

Vizioni ynë

Ne kemi vënë vehtes detyrë e obligim parimor që të vëmë theks te posaçem tek  Siguria, Qëndrueshmeria, Funksionaliteti  dhe Estetika në ndërtimet tona. Ndërtesat që projektohen dhe ndërtohen nga ne jane sipas normave të pranueshme  të standarteve të larta të arkitektuerës bashkohore dhe materialeve konkurente ne treg. Jo vetëm brenda hapsirës së banuar por edhe ambientit dhe organizimit me të gjerë te parqeve dhe gjelberimit, synimi jonë mbetet te jete arkitektura ekologjike dhe efiçiente me reduktimin te humjeve të energjis, por me kusim te saj ne favor të banorit.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank