header_image

Your search results

Albvizion & Simacom

Kompani ndërtimore | s.marku@albvizion-simacom.com

Për kompaninë

Kompania Albvizion & Simacom është kompani serioze që merret me ndërtime të larta në Kosovë dhe Shqipëri.

Pas projekteve në Prishtinë, Tiranë dhe Lezhë, tani ka filluar ndërtimin e kompleksit banesor në Shëngjin, buzë bregdetit.

 

Na kontaktoni

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank