header_image

Your search results

Agikons

Kompani ndertimore | sales@agikons.com

Për kompaninë

Kompania Agikons operon ne treg qe prej vitit 1996

Filozofia baze e kompanise Agikons eshte krijimi i hapesirave qe maksimizojne momente te nje perqafimi origjinal te vlerave tona kombetare me vlera te spikatura te humanizmit dhe progresizmit boteror.

Kriteret qe dimensionojne kete filozofi jane ne njerin krah vetemjaftueshmeria, produktiviteti, eficenca dhe ne tjetrin  rivleresimi i bashkejeteses njerezore ne funksion te krijimit te nje gjenerate qe e con kombin ne gjetjen e themeleve te progresit te vertete.

Energjia qe i jep jete cdo dite kesaj filozofie gjendet ne zemren e projektuesve zhvillimore, financiare, arkitektonik, konstruktiv, artistik dhe dekorative te cilet me nje emocion krijues te pakrahasueshem misherohen cdo dite ne projekte qe i bejne nder vendit.

Eksperienca e kompanise Agikons eshte materializuar ne shume kilometra tunele, miliona metra kub punime spostimi dherash, shume kilometra rruge te te gjitha tipeve, mijera banesa, dhjetra hapesira komerciale, objekte arsimore dhe shendetesore, parqe, qindra projekte artistike, sheshe, shatervane, komplekse fasadash artistike etj.

Na kontaktoni

Compare properties

Ndërtimet nga kjo kompani

  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank