header_image

Your search results

Blog Archives

Cima Construction

Sep 11, 2017
Cima Constracion është kompani ndërtimore e krijuar nga Bali Kabashi dhe Arsim Kabashi. Me një përvojë dhe staf ...
Continue Reading

Triton Real Estate, Prishtine

Aug 11, 2017
Për Investitorin: Altrade Kompania Al Trade u ngjiz nga mundi dhe sakrifica e familjes Gashani nga fshati Tërstenik ...
Continue Reading

Euro Invest, Ferizaj

Jul 29, 2017
Euro Invest është kompani ndërtimore, lider në ndërtime.  ...
Continue Reading

Dukagjini Invest

Jul 24, 2017
Dukagjini INVEST është kompani projektuese ndërtimore e themeluar në Prill të vitit 2007 si shoqëri me përgjegjësi të ...
Continue Reading

BS Group

Jul 17, 2017
Kompania “BS Group”, është në treg që nga viti 2009. Fillimisht kjo kompani ka vepruar si kompani ndërtimi ...
Continue Reading

Mabetex Group

Jan 07, 2016
Mabetex Group, e themeluar në vitin 1991 nga Z. Behgjet Pacolli dhe një grup inxhinierësh me eksperiencë në ...
Continue Reading
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank