header_image

Your search results

Category Archives: Enterier

9 ide të lira për freskim të enterierit

Jan 21, 2015
Për freskimin e hapësirës​ tuaj të jetesës dhe punës, nuk ju duhen shumë të holla. Është e rëndësishme ...
Continue Reading

Dhoma e gjumit: 7 ngjyra për relaksim

Jan 21, 2015
E gjelbërta e çelët ka energji pozitive, vjollcë është ngjyrë mbretërore, e bardha elegante ndërsa e kaltra ofronë ...
Continue Reading

Çfarë duhet të dini gjatë blerjes së dyshekëve

Jan 21, 2015
Blerjes së dyshekëve duhet t’i qaseni me përgjegjësi, sepse kualiteti i dyshekut ndikon jashtëzakonisht shumë në kualitetin e ...
Continue Reading

Atmosfera vjeshtore e enterierit për disponim më të mirë

Jan 21, 2015
Atmosfera vjeshtore në shtëpi, e theksuar me aplikimin e ngjyrave tipike dhe të frutave, do ta mbushë shtëpinë ...
Continue Reading

9 mënyra për ta bërë shtëpinë tuaj më të rehatshme dhe të ajrosur

Jan 21, 2015
Drita e mjaftueshme jo vetëm që i jep shtëpisë tuaj një frymë të re të ajrit të freskët ...
Continue Reading

7 ide të mrekullueshme për rregullimin e banesës me qira

Jan 21, 2015
A jetoni në banesë me qira dhe ju mungojnë ndryshimet? Shumë banorë përballen me probleme të njëjta. Do ...
Continue Reading
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank