header_image

Your search results

Category Archives: Enterier

Ngjyra për muret – Si ta zgjedhni ngjyrën më të mirë për shtëpinë tuaj?

Feb 09, 2015
Ngjyrat për mure në kohën e sotme moderne mund të jenë të lloj-llojshme. Sa i përket rregullimit të ...
Continue Reading

Ngjyra neutrale për orendi të shtëpisë

Feb 08, 2015
Disenjatorët e orendive (interierit) shpesh zgjedhin një ngjyrë neutrale për të ngjyrosur muret për shkak të fleksibilitetit të ...
Continue Reading

Atmosfera qetësuese në dhomën e bebes

Feb 07, 2015
Është sfidë mjaft e madhe që të rregullojmë dhomën për foshnjën tonë të cilën jemi duke e pritur. ...
Continue Reading

Si t’i pastroni lehtë dhe shpejtë fugat në mes pllakave

Jan 21, 2015
Që shtëpinë ta keni jashtëzakonisht të pastër, shumë shpesh përdorni detergjente të shtrenjta, të cilat mund edhe të ...
Continue Reading

Mënyrë natyrale për të freskuar ajrin në shtëpinë tuaj

Jan 21, 2015
Nëse nuk jeni dashamire e erërave artificiale për freskim të ajrit, duke përfshirë lulet dhe sende të ndryshme ...
Continue Reading

Pastroni shtëpinë nga energjia negative

Jan 21, 2015
Njerëzit e lashtë kanë jetuar në harmoni me natyrën ashtuqë kanë qenë të vetëdijshëm për energjinë që i ...
Continue Reading
  • Kalkulatori i kredisë

    ©Powered by Raiffeisen Bank